Wenkbrauwen verven en epileren


De ogen en de wenkbrauwen zijn bepalend voor de uit­straling en uit­drukking van het gezicht. Ga voor de perfecte wenk­brauwen en wimpers! Het verven en epileren van je wenkbrauwen en wimpers zorgt voor een mooie, open en frisse uitstraling.

Epileren:


Laat je wenkbrauwen epileren om ze terug in model te brengen, met de juiste ver­hou­dingen. Zelfs de kleinste haartjes worden weg­gehaald. Er ontstaat een open blik en een verzorgde, natuur­lijke uit­straling.
De eerste keer kan het epileren pijnlijk zijn, maar het gevoel went snel. Wanneer je regel­matig epileert zal deze behan­deling zo goed als pijnloos zijn.
Met epileren blijven de haartjes drie tot vijf weken weg. De haartjes die hierna terugkomen zijn dunner en dus de volgende keer nog mak­kelijker te ver­wijderen.


Verven:


Door de wenkbrauwen en/of wimpers te verven worden de ogen meer geac­cen­tueerd. Door de kleur gaan de ogen meer spreken. Daarnaast is het ook een ideale behan­deling voor mensen die af willen van hun mascara of hier niet goed tegen kunnen.

Wenkbrauwen kunnen geverfd worden in de kleur die bij jou gezicht past! Ik geef je graag advies over de ver­schil­lende mogelijkheden.
Gemiddeld blijft de kleur na het verven 4 tot 6 weken zitten. Wanneer je regel­matig je wenkbrauwen of wimpers laat verven kan dit effect langer aan­wezig blijven. Het resultaat is een ver­zorgde blik, waarbij de ogen met meer uitdruk­king spreken.Wil je ook meer volume in je wimpers?
Combineer dan het verven van je wimpers en wenkbrauwen met een Lash lift behandeling!