Lash volume lift


De Lash Volume Lift, ook wel LVL genoemd, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zónder gebruik te maken van wimperextensions of mascara.
Het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift.

De Lash Volume Lift is bestendig tegen zon, zee, water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Met de LVL techniek worden de natuurlijke wimpers gelift. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte, zowel korte als lange wimpers maar geeft het mooiste resultaat op middel-lange tot lange wimpers. Met de LVL techniek worden de wimpers optisch verlengd en worden ze gelift waardoor je een frisse en open blik krijgt.

Bij LVL zal ik zeker ook de wimpers laten verven voor het beste resultaat.

Nazorg:
Vermijd stromend water direct op uw wimpers gedurende de eerste 24 uur.
De eerste 24 uur geen mascara gebruiken


Er kan gekozen worden voor de goedkopere Lash volume lift behandeling of de Perfect eyelash volume lift. Perfect eye lash volume lift is met keratine. Het product bevat cysteamine hci, een veel zachter ingrediënt dat vergelijkbaar is met de natuurlijke cysteamine/keratine van de wimpers. Dit helpt de structuur en elasticiteit van het haar te verbeteren.
In de goedkopere Lash volume lift behandeling zitten chemicalen thioglycolic acid als permanent lotion. Dit werkt sneller, maar is heftiger voor de eigen wimpers. Als u de behandeling niet regelmatig herhaald kan er gekozen worden voor een goedkopere Lash lift behandeling, maar als u het regelmatig opnieuw laat doen raadt ik de Perfect eyelash volume lift aan.